język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Domácí lékárnička – nepostradatelné náplasti v každé situaci

Lékárnička je jedním z nejdůležitějších prvků, který by měl být v každé domácnosti. Pravidelně kontrolovaný obsah a ověřování data expirace léčiv a obvazů nám umožní vyhnout se zbytečnému stresu v případě zdravotního problému. Stojí za to se zásobit základními náplastmi první pomoci, abychom plně zajistili bezpečnost celé rodiny. Níže si přečtěte a seznamte se s důležitými informacemi, potřebnými ke správnému vybavení domácí lékárničky.

Domácí lékárnička by měla obsahovat více věcí než standardní lékárničky, které většinou známe z každodenního života, například autolékárničky nebo cestovní lékárničky. Většina nehod se pravděpodobně stane doma, proto prosím věnujte pozornost níže uvedenému seznamu důležitých věcí.

Léky

by měly být podávány pouze v odůvodněných případech a při určitých onemocněních. Neměly by být užívány na každou bolest, která se objeví. Pokud ale bojujete s chronickým onemocněním, měli byste mít vždy s sebou vhodné léky, takže se ujistěte, že jich máte dostatečné množství. Je důležité, aby domácí lékárnička obsahovala všechno nezbytné podle individuálních potřeb. Ujistěte se, že v lékárničce jsou léky proti bolesti, antipyretické, protizánětlivé a protiprůjmové léky s elektrolyty. Stojí za to se vybavit dezinfekčními prostředky a fyziologickým roztokem na čištění poranění a řezných ran. Pokud trpíte sezónní alergií, zkontrolujte dostupnost léků pro danou situaci.

Krytí

a především náplasti jsou důležitou skupinou produktů, které by měly být v domácí lékárničce vždy dostupné. Vybavte se hypoalergenními, prodyšnými a nepřilnavými náplastmi na povrchové rány. Doporučeným řešením je sada rodinných náplastí FAMILYPRO, které jsou nepostradatelným prvkem během domácích „katastrof“, včetně těch dětských. Rozmanitost tvarů pro každý typ oděru nebo řezu a dostupnost voděodolných náplastí v sadě se osvědčí v různých situacích. Barevný potisk na jednom z typů náplastí uklidní a zmírní bolest nejmladších a nelepivé, absorpční jádro zajistí bezpečnou a bezbolestnou výměnu náplasti. Pokud je pro Vás nejdůležitější připravit se na možnou nežádoucí situaci, vybavte se soupravou UNIVERSAL, která Vám umožní poskytnout první pomoc v případě oděru nebo pořezání. Pokud potřebujete soupravu pro konkrétní situaci (na výlet nebo pro citlivou pokožku), podívejte se na další produkty v naší nabídce (odkaz na stránku s produkty).

Nezapomeňte

Nezapomeňte pravidelně kontrolovat data expirace krytí a léků, abyste zachovali správné vlastnosti produktů. Alespoň dvakrát ročně zkontrolujte, zda jsou všechny potřebné věci na svém místě. Pokud ne, okamžitě doplňte chybějící produkty. Kromě

toho věnujte pozornost způsobu skladování lékárničky. Zajištění vhodných podmínek bude chránit výrobky před poškozením. Neuchovávejte lékárničku v teplých a vlhkých místnostech, jako jsou koupelny nebo kuchyně. Pamatujte, že toto je první linie pomoci při neočekávaných událostech vaší rodiny i návštěvníků. Nepodceňujte to, buďte vždy připraveni poskytnout první pomoc.

 
Poslední aktualizace: 9/29/2021
Domácí lékárnička – nepostradatelné náplasti v každé situaci