język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Baza wiedzy

Vždy po ruce – nezbytná sada do kabelky nebo batohu

V nátlaku každodenních povinností, spousty věcí k zařizování se postarejte o to, aby byla vaše kabelka nebo batoh vybavena potřebnou SOS sadou, která se skládá z náplastí na tenké mikroporézní fólii v tělové barvě s nepřilnavým absorpčním jádrem.

více

PRO citlivou, reaktivní a alergickou pokožku

Citlivá pokožka je problém, se kterým se potýká každý druhý člověk, a často hledá pomoc v dermatologických a kosmetických ordinacích. Citlivá pokožka je náchylná ke škodlivým účinkům vnějších faktorů, které vedou k zarudnutí, svědění, kopřivce, pálení, odlupování nebo jiným nepříjemným onemocněním.

více

Diskrétní a neviditelné

Stále častěji se v každodenním životě potýkáme s povrchovým poškozením pokožky. V případě dlouhé vycházky, důležitého obchodního jednání, pro nás může otlak znamenat velké nepohodlí.

více

Zabarvěte bolest – bezpečnost při hraní

Každý z rodičů dbá na zajištění maximální bezpečnosti svých dětí při různých hrách, a měl by být připraven na případná zranění a poranění. Děti jsou jako „živé stříbro“.

více

Pro milovníky aktivního odpočinku

Kuchyně je srdcem každé domácnosti. Tlak povinností a příliš málo času nás vybízí k rychlé a snadné přípravě jídel. Spěch může vést v kuchyni k chybám a drobným poraněním, zejména na prstech.

více

Pro milovníky domácích prací, vaření

Vaření a kuchyně jsou nejčastěji společným místem pro rodinu, která je srdcem každé domácnosti. Velký tlak povinností a příliš málo času nás vybízí k rychlé a snadné přípravě chutných jídel. Spěch může vést v kuchyni k chybám a drobným poraněním nebo říznutím, zejména na prstech.

více

Domácí lékárnička – nepostradatelné náplasti v každé situaci

Lékárnička je jedním z nejdůležitějších prvků, který by měl být v každé domácnosti. Pravidelně kontrolovaný obsah a ověřování data expirace léčiv a obvazů nám umožní vyhnout se zbytečnému stresu v případě zdravotního problému. Stojí za to se zásobit základními náplastmi první pomoci, abychom plně zajistili bezpečnost celé rodiny. Níže si přečtěte a seznamte se s důležitými informacemi, potřebnými ke správnému vybavení domácí lékárničky.

více