język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Pro milovníky domácích prací, vaření

Vaření a kuchyně jsou nejčastěji společným místem pro rodinu, která je srdcem každé domácnosti. Velký tlak povinností a příliš málo času nás vybízí k rychlé a snadné přípravě chutných jídel. Spěch může vést v kuchyni k chybám a drobným poraněním nebo říznutím, zejména na prstech.

Buďte vždy připraveni na takovou událost a vybavte svou kuchyň potřebnou lékárničkou pro případ poskytování první pomocí při poranění, např. nožem. Doporučovaným řešením je sada FINGERS PRO, která plně ochrání Vaše ruce vystavené řezným poraněním. Skládá se z voděodolných, pro vzduch propustných elastických náplastí v různých tvarech, které zajišťují správné přilnutí k tělu a neomezují volnost pohybu. Nebudete se tedy muset bát skutečnosti, že nalepená náplast se po kontaktu s vodou uvolní nebo omezí Vaši volnost pohybu, a můžete se tak plně soustředit na praktické aspekty vaření.

Řezné rány jsou často velmi bolestivé a silně krvácejí, takže každá náplast vybavená absorpčním jádrem s nepřilnavou vrstvou absorbuje přebytečnou krev a zabraňuje jejímu přilepení na ránu, což zajišťuje účinnou a bezbolestnou výměnu náplasti.  

Pro snazší aplikaci náplasti na prsty si přečtěte obrazový návod k použití:  

Užijte si každý okamžik strávený v kuchyni bez obav o svoji bezpečnost. Vámi vybraná sada ochrání a uklidní povrchové rány na pokožce. Pamatujte, že každé ošetření i malého poranění vyžaduje vhodná bezpečnostní opatření. Nedotýkejte se rány, aby došlo k co nejmenší kontaminaci rány. Náš zásah do rány musí být omezen na minimum, protože aplikovaný obvazový materiál nás má chránit před sekundární infekcí. V případě hlubokého řezu vyhledejte odbornou pomoc u kvalifikovaného odborníka.  

Poslední aktualizace: 5/11/2021
Pro milovníky domácích prací, vaření