język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Zabarvěte bolest – bezpečnost při hraní

Každý z rodičů dbá na zajištění maximální bezpečnosti svých dětí při různých hrách, a měl by být připraven na případná zranění a poranění. Děti jsou jako „živé stříbro“.

Pokud Vaše dítě rádo tráví čas na hřišti, vhodnou ochranu v případě nebezpečí zajistí sada dětských náplastí KIDS, které se díky měkké a pružné podložce přizpůsobí tvaru těla, umožní volnost pohybu a správné zajištění postiženého místa. Mikroporézní struktura náplasti zajišťuje adekvátní výměnu vzduchu bez zvlhčování pokožky a eliminuje tak riziko podráždění pokožky. Každá sada se skládá z náplasti s potiskem určeným pro dívky nebo chlapce a druhé náplasti s univerzálním potiskem. Dítě se bude moci samo rozhodnout, který vzor si vybere. Použití barevné grafiky pomůže „zmírnit“ bolest při zranění a vykouzlí úsměv na tváři dítěte.

Pokud Vaše dítě chodí často plavat, je v neustálém kontaktu s vodou nebo se věnuje vodním sportům, je nejlepším řešením sada AQUAPRO, která je plně prodyšná díky tenké mikroporézní struktuře náplasti s nepřilnavou absorpční vložkou, která zajišťuje účinnou a bezbolestnou výměnu ošetření.

Pokud hledáte univerzálnější řešení, sada FAMILY PRO nebo sada UNIVERSAL Vám umožní nejen poskytnout první pomoc dítěti v případě úrazu, ale také díky široké škále náplastí v sadě, bude fungovat v jakékoli nežádoucí situaci. Bude užitečná také Vám, pokud ji budete potřebovat. Protože prioritou je péče o Vás a Vaše blízké.

Poslední aktualizace: 9/29/2021
Zabarvěte bolest – bezpečnost při hraní