język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Vždy po ruce – nezbytná sada do kabelky nebo batohu

V nátlaku každodenních povinností, spousty věcí k zařizování se postarejte o to, aby byla vaše kabelka nebo batoh vybavena potřebnou SOS sadou, která se skládá z náplastí na tenké mikroporézní fólii v tělové barvě s nepřilnavým absorpčním jádrem.

Díky této technice se náplasti přizpůsobují tvaru těla a zajišťují volnost pohybu a správně zabezpečené absorpční jádro poskytuje bezpečnou a bezbolestnou výměnu náplasti. Speciálně navržené úzké balení se snadno vejde i do té nejmenší kabelky. Drtivou většinu odřenin lze úspěšně léčit v domácích podmínkách. Proto si už nebudete muset dělat hlavu z toho, že se Vám stane nepříjemná nehoda, a vždycky budete mít po ruce potřebné produkty první pomoci.

Naše nohy jsou v každodenním životě vystaveny řadě rizik. Nohy jsou vystaveny silnému fyzickému tlaku v důsledku použití nevhodné obuvi, nesprávné chůze nebo vrozených nebo získaných vad postoje. Nejběžněji se objevující hrozbou jsou oděrky způsobené kontaktem povrchu kůže s drsným povrchem, který vede ke vzniku mozolů a zánětů. Vzniklá rána se může infikovat a podráždit, proto je důležité ji řádně chránit. Drtivou většinu odřenin lze úspěšně léčit v domácích podmínkách.

Pokud často nosíte boty na bosých nohou, rádi nosíte boty na podpatcích, je toto řešení dokonalým způsobem pro případná zranění na kůži nohou. Často jsou to povrchové oděrky pokožky, obvykle neškodné, ale způsobující velké nepohodlí a bolest. Na místě, kde je bota příliš těsná nebo příliš velká, může dojít k bolestivému tření na povrch nohy a může se objevit zarudnutí a popálení.

Důležité je přiměřeně chránit poškození pokožky, aby nedošlo k většímu poškození a infekci vzniklé rány. Po důkladném vyčištění, vysušení a dezinfekci oděru pomůže s řešením správně navržená SOS sada, která se kromě výše uvedených vlastností vyznačuje také měkkými, pružnými a prodyšnými náplastmi zajišťujícími dostatečnou propustnost vzduchu, což může přispět k urychlení procesů hojení ran.

Poslední aktualizace: 9/29/2021
Vždy po ruce – nezbytná sada do kabelky nebo batohu