język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Pro milovníky aktivního odpočinku

Kuchyně je srdcem každé domácnosti. Tlak povinností a příliš málo času nás vybízí k rychlé a snadné přípravě jídel. Spěch může vést v kuchyni k chybám a drobným poraněním, zejména na prstech.

Buďte vždy připraveni na takovou událost a vybavte svou kuchyň potřebnou sadou pro případ poskytování první pomocí při poranění, např. nožem. Jako řešení doporučujeme sadu FINGERS PRO, která plně ochrání vaše ruce. Skládá se z voděodolných, elastických náplastí propouštějících vzduch, různých tvarů, které zajišťují správné přilnutí k tělu a neomezují volnost pohybu. Nebudete se tedy muset bát, že nalepená náplast se po kontaktu s vodou uvolní nebo vás omezí v pohybu a můžete se tak plně soustředit na praktickou stránku vaření.

Řezné rány jsou často velmi bolestivé a silně krvácejí. Každá náplast je vybavená absorpčním jádrem s nepřilnavou vrstvou, které přebytečnou krev absorbuje a zabraňuje jejímu přilepení na ránu, což zajišťuje účinnou a bezbolestnou výměnu náplasti.

Pro snazší aplikaci náplasti na prsty si přečtěte obrazový návod k použití:

Užijte si každý okamžik strávený v kuchyni bez obav o svoji bezpečnost. Vámi vybraná sada ochrání a uklidní povrchové rány na pokožce. Nezapomeňte, že každé ošetření i malého poranění vyžaduje vhodná bezpečnostní opatření. Nedotýkejte se rány, aby nedošlo ke kontaminaci rány. Náš zásah do rány musí být omezen na minimum, protože aplikovaný obvazový materiál nás má chránit před sekundární infekcí. V případě hlubokého řezu vyhledejte odbornou pomoc u kvalifikovaného odborníka.

 
Poslední aktualizace: 9/29/2021
Pro milovníky aktivního odpočinku