język polskijęzyk angielskijęzyk czeski

Diskrétní a neviditelné

Stále častěji se v každodenním životě potýkáme s povrchovým poškozením pokožky. V případě dlouhé vycházky, důležitého obchodního jednání, pro nás může otlak znamenat velké nepohodlí.

Ideálním řešením bude použití TRANSPARENTNÍ sady, která obsahuje různé tvary náplastí v závislosti na velikosti poranění. Díky průhledné podložce umožňují pozorování místa aplikace a nepřilnavé absorpční jádro zajišťuje bezpečnou a bezbolestnou výměnu náplasti. Transparentní materiál zajišťuje jejich neviditelnost, proto jsou vhodné k ošetření ran na viditelných místech, např. na rukou nebo obličeji. Správná pružnost materiálu zajišťuje správné přizpůsobení tvaru těla, aniž by byla omezena volnost pohybu.

Jedná se o sadu univerzálních náplastí, které lze také použít jako standardní náplast při úrazu doma, v práci nebo na zahradě. Mohou být nepostradatelným prvkem každé domácí lékárničky. Díky rozmanitosti tvarů a jejich multifunkčnosti se osvědčí během cest a výletů, chrání také před znečištěním a kontaktem s vodou.

Transparentní podložka je prodyšná, propustná pro plyny, což zajišťuje adekvátní výměnu vzduchu mezi pokožkou a vnějším prostředím, čímž urychluje proces hojení ran a nevede k poškození nebo zvlhčování pokožky.

Poslední aktualizace: 9/29/2021
Diskrétní a neviditelné